Úvodní obrázek makléře Alena Lužná
Makléř Alena Lužná
Realitní makléř

Alena Lužná

Realitní makléř
Alena Lužná
Kontaktujte mě

PROFIL

Něco málo o mně...

Dobrý den, jmenuji se Alena Lužná a dovolte mi, abych se s Vámi podělila o svůj příběh.

Celý život pracuji s lidmi, proto jsem se v roce 2016 rozhodla pro profesi realitní makléřky. Je to práce, ve které jsem našla smysl života. Jsem šťastná, že mohu lidem pomáhat s výběrem jedné z důležitých životních potřeb - bydlením. Velice ráda Vám pomohu s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti, anebo najít nový domov. V životě a v práci se řídím morálními zásadami a ke klientům přistupuji lidsky, profesionálně a s respektem. Důvěra a spokojenost klienta je u mne na prvním místě. Každý případ je jedinečný a proto také k němu přistupuji s odpovědností. Spokojený klient je pro mě ten správný motor, který mě žene kupředu a je pro mě tou nejlepší odměnou. A čím se řídím v mé profesi? Moje motto je: “Nemovitosti jsou o morálce, o lidech a s lidmi.” A jak řekl pan Werich: “Mít rád lidi a milovat lidi, to je to celé tajemství a snad jediný recept na štěstí...”

Vážená klientko, vážený kliente. Přijměte ode mne pozvání na šálek dobré kávy nebo čaje, popovídáme si, proberu s Vámi možnosti prodeje a pokud se rozhodnete pro naši spolupráci, velice ráda Vás bezpečně provedu celým obchodním procesem prodeje nebo pronájmu Vaší nemovitosti. Vy se věnujte svým koníčkům a rodině a starosti nechejte na mně.

Těším se na setkání.

Vaše Alča 🙏❤️

Číst více

KONTAKTY

Adresa

Topolná 464, 687 11 Topolná

Praxe v oboru
8 let
Pojištěn u pojišťovny
ČSOB pojišťovna a.s.

KLIENTSKÁ HODNOCENÍ

5

Hodnocení klientů: Vynikající

Hodnoceno: 40x

Přidat hodnocení

Reference klientů

Archiv referencí makléře
Hodnocení - Spolu s manželkou jsme stáli před problémem výměny bytu ze zdravotních důvodů. Jednalo se o prodej našeho bytu a současně zajištění a  koupi vyhovujícího bydlení. Ze strany paní Aleny Lužné jsme se setkali
 s velkým pochopením a pomocí při zajištění vyklizení našeho bytu, zajištění převodu dodavatele plynu a elektřiny a v neposlední řadě i s pomocí při zajištěni řemeslníků při rekonstrukci nového bydliště. Ocenit je třeba i spolehlivost paní Lužné při dodržování termínů stanovených smlouvami a perfektní informovanost o postupu prodeje  našeho bytu  a zajištění nového bydlení. Nad rámec  dohody z uzavřených smluv nám zajistila novou nájemní smlouvu a usnadnila tak bezproblémové přestěhování.
Za velmi důležité považuji ocenit její výběr spolupracující advokátky Ing.Mgr.Jany Popelkové, MBA která zajišťovala celou akci po právní stránce včetně finančních operací. Ještě jednou děkujeme.

Spolu s manželkou jsme stáli před problémem výměny bytu ze zdravotních důvodů. Jednalo se o prodej našeho bytu a současně zajištění a koupi vyhovujícího bydlení. Ze strany paní Aleny Lužné jsme se setkali s velkým pochopením a pomocí při zajištění vyklizení našeho bytu, zajištění převodu dodavatele plynu a elektřiny a v neposlední řadě i s pomocí při zajištěni řemeslníků při rekonstrukci nového bydliště. Ocenit je třeba i spolehlivost paní Lužné při dodržování termínů stanovených smlouvami a perfektní informovanost o postupu prodeje našeho bytu a zajištění nového bydlení. Nad rámec dohody z uzavřených smluv nám zajistila novou nájemní smlouvu a usnadnila tak bezproblémové přestěhování. Za velmi důležité považuji ocenit její výběr spolupracující advokátky Ing.Mgr.Jany Popelkové, MBA která zajišťovala celou akci po právní stránce včetně finančních operací. Ještě jednou děkujeme.

Oldřich Čunderle

Hodnocení

Hodnoceno:

24.04.2024

Hodnocení - Služby paní Aleny vřele doporučujeme, naše rodina je využila při pronájmu bytu. Kdy byla potřeba pouze jedna osobní schůzka přímo v bytě a veškerá ostatní komunikace probíhala velmi rychle a flexibilně pomocí e-mailu či telefonu. Veškeré naše požadavky brala jako předem splněné a dotazy zodpovězené.

Služby paní Aleny vřele doporučujeme, naše rodina je využila při pronájmu bytu. Kdy byla potřeba pouze jedna osobní schůzka přímo v bytě a veškerá ostatní komunikace probíhala velmi rychle a flexibilně pomocí e-mailu či telefonu. Veškeré naše požadavky brala jako předem splněné a dotazy zodpovězené.

Jana Běťáková

Hodnocení

Hodnoceno:

06.03.2024

Hodnocení - Pani Alena Luzna nam zprostredkovala koupi bytu ve Zline. Pristup pani Luzne był velmi profesionalni. Vse podrobne vysvetlila a behem celeho procesu była velice ochotna, mila a trpeliva. S jejimi sluzbami jsme były naprosto spokojene a spolupraci s pani Luznou vrele doporucujeme.
 
Petra Meal & Andrea Vcelakova

Pani Alena Luzna nam zprostredkovala koupi bytu ve Zline. Pristup pani Luzne był velmi profesionalni. Vse podrobne vysvetlila a behem celeho procesu była velice ochotna, mila a trpeliva. S jejimi sluzbami jsme były naprosto spokojene a spolupraci s pani Luznou vrele doporucujeme. Petra Meal & Andrea Vcelakova

Petra Meal

Hodnocení

Hodnoceno:

03.03.2024

Nejnovější příspěvky v poradně

Kontaktní formulář

Avatar makléře Alena Lužná
Realitní makléř
Alena Lužná
Kontaktujte mě

Nahoru